Συνταγές

1 / 1
Σκληρό Κρέας στη λαδόκολλα με πατάτες

1400g σκληρό κρέας (κατσίκι)

300g τυρί κασκαβάλι

8 πατάτες μέτριες

4 κουταλιές ελαιόλαδο

μερικά κλωναράκια δεντρολίβανο

ρίγανη

4 φύλλα δάφνης

100ml χλιαρό νερό

αλάτι, πιπέρι

 

Απλώνουμε το κρέας και τα αλείφουμε προσεκτικά με το ελαιόλαδο και το πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Κόβουμε τις πατάτες σε σχετικά μεγάλα κομμάτια και το τυρί μας σε χοντρές φέτες. Τοποθετούμε το κρέας και τις πατάτες στη λαδόκολλα. Προσθέτουμε το δεντρολίβανο, τα φύλλα της δάφνης και αλατοπιπερώνουμε. Στο τέλος βάζουμε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Με ένα σπάγκο δένουμε τη λαδόκολλα και την τοποθετούμε σε ένα ταψί προσθέτοντας χλιαρό νερό. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 4 ώρες στους 180 ˚C.

Βίντεο Συνταγής: https://www.youtube.com/watch?v=Q2_1Y4f3IUs&list=UUIOw_SsIsOCFnFnQvVqXgdQ&index=72

 
 
Μάρκες / Προϊόντα

Συνταγές
Συμβουλές Μαγειρικής
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Menu