Συνταγές

1 / 2 >
Φιλέτο Κοτόπουλο σε σος από πράσο και μπείκον

4 φιλέτα κοτόπουλο

500g πέννες

1 πράσο (το άσπρο μέρος κομμένο σε λεπτές λωρίδες)

8 φέτες καπνιστό μπέικον (λίγο χοντραρρά κομμένες)

20g βούτυρο

2 κουταλιές ελαιόλαδο

180ml κρέμα γάλακτος

80g αναρή ή παρμεζάνα τριμμένη

1 κλωναράκι δεντρολίβανο

πιπέρι, αλάτι κατά προτίμηση

 

Στο τηγάνι μας, σε δυνατή φωτιά βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να αρχίσουν να καβουρδίζονται. Προσθέτουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το μπέικον και σοτάρουμε για 2 λέπτα. Αμέσως μετά ρίχνουμε τα πράσα. Σοτάρουμε για μερικά λεπτά και ρίχνουμε στο τηγάνι μας το κοτόπουλο κομμένο σε χοντρές λωρίδες. Σοτάρουμε μέχρι το κρέας μας να πάρει χρώμα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Σερβίρουμε με ζυμαρικά πέννες και τυρί παρμεζάνα ή αναρή.

Βίντεο Συνταγής: https://www.youtube.com/watch?v=nj3hi0DMUEA&index=92&list=UUIOw_SsIsOCFnFnQvVqXgdQ

 
 
Μάρκες / Προϊόντα

Συνταγές
Συμβουλές Μαγειρικής
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Menu